SÖNDAG 30 APRIL

Hej på er "alla" läsare!!!
Nu har det gått nästan en vecka sen sisst jag skrev..har inte helt hunnit med. Jag har börjat några gåner men inte kommit längre än nån rad sen har det varit skrik och gnäll. Viktor har verkligen upptäckt sina muskler i munnen. ..både på gott och ont. Alltså lättare till skratt men också till gråt och gnäll...

Men de sissta dagarna har han sovit allt mer..nu har han sommnat vid 20,30-21,00 och sovit fram till 02,30 sen ska han gärna upp vid 05,00 och äta lite igen. Sen sommnar han och vaknar vid typ halv sju och då får han komma till sängen och mysa med mamma ( eller mamma mysa lite med Viktor..) och sova lite till en timma ungefär. Jätte skönt!!! Så snart hoppas vi att "gnäll fasen " på dagarna ska sluta så att vi kan njuta lite av vår skratt bäbis.
Han har också fått lite utslag i ansiktet..röda fläkar som ser ut lite som eksem. Läkaren sa att det bara var att smörja in med hud kräm så vi får se om det blir bättre..

Han har också fått en till spruta. En mot hjärinflamation och lunginflamation. Efter mycket om och men ...hmm detta land.!!!
Först så fattade jag fel..när vi var på 2 mån koll så sa barn morskan att vid 3 mån skulle han få en spruta också men den måste jag ringa och beställa en tid till. Vanligt vis får man en tid när man är där till nästa gång..smidigt. Men inte nu. ok...jag ringde och beställde tid. Men för det första så beställde jag inte tid till rätt barnmorska..de sitter 2 st i samma rum och jag har varit hos båda. Ingen har presenterat sig med namn och Viktor står skriven hon den ena. Så när jag ringde och beställde tid så kom hon upp på deras datot och så var tiden satt.
Jag och frode åkte upp och skulle ge vår lilla plutt en spruta. men nej...det var ju helt fel och sen var vi tvugna att köpa sprutan först...ja ha??
ja ja ...vi åker hem igen och jag ringer och beställer en ny tid. Denna gången rätt läkare men så hörde jag fel på klockslaget. Hon sa 13.25 och jag trodde hon sa 15.25..det låter rätt lika. Så när jag och viktor veckan efter har köpt sprutan och åkt upp till vårdcentralen så är det bara vända och åka hem igen.grrrrrr!!
ok...jag ringer igen och ska beställa tid men då säger de att det inte går!!!! "nej du måste gå upp dit och beställa tid för din son är så liten går inte under 4mån.." Jag försöker att förklara att jag gjort det innan men han säger att då måste det blivit fel...man blir ju tokig!!!!
Dagen efter så tar jag med sprutan och Viktor och går till en privat klinik som jag gick på under tiden jag var gravid och det fixade sprutan på 2 sekunder...SKÖNT!!!!

Frode har nu semester och idag har vi mest suttit och slappat i soffan...Härliga söndag!!!

Ha en fortsatt trevlig helg..
kram från värmen!!!

Pappa får også være med i bloggen!

72770-3


Måndag den 24 April.

Hej alla glada!!
Ja ha..så var det måndag igen och vardag. Tänk att helgerna ska gå så fort..tiden går ju fort när man har kul. Vi har inte gjort så mycket den här helgen. Mest legat och softat på soffan och ätit god mat.
Sen har vi kicklat på våran sons mage och gjort fula grimarser för att få han att le och skratta..jätte roligt tycker vi!!! Han tycker nog inte det är så kul men ler nästan hele tiden nu och i lördags natt när han skulle sova så började han att skratta!! ÅÅÅÅ..vad lyckliga mamma och pappa var då!!! Våran son är normal!!!

Sen har vi beställt biljetter  till sverige i sommar. Vi kommer alla hem den 4 juli. Frode åker tillbaka den 10 för att jobba..Stackars liten...men som han själv säger är man mannen i huset och far så måste han ju ta sitt ansvar!!..han kanske är på väg att bli vuxen?...hmm I alla fall så stannar jag och Viktor till sen 7 augusti och njuter av den häliga svenska sommaren.

Nej..dax att göra lite nytta!!!
Ha det bra alla så skriver jag mer en annan dag!!!
kram!!!

Älskar att sova!!

72770-2
han är så söt när han sover!!!



Äntligen helg!!!

Ja..nu är det äntligen helg och mannen i mitt liv är ledig.  Skönt att ha han hemma. Så att vi kan umgås hela lilla familjen.

Frode har ju mycke jobb i veckorna..men jag tror att han är nöjd med säsongen och ser nu fram i mot att ha lite semester och umgås lite med Viktor och meg (hoppas jag...hi hi)

Jag har det annars bara bra som nybliven mamma och "hemma fru".
 Här matas det och rapas dagarna i ända och mellen blöjbyten och mat så ska det bakas lite och så stryker jag ju skjortorna till min man och gör mat packet så att han inte svälter..(.stackarn)..som den trogna "nyblivna-hemma fru" jag är.
Sen är det alltid lite städning och diskning..och inte för att glömma bort min dagliga fika med grann vänninan Anna. Och om jag är riktigt på bra humör...(eller dåligt och behöver pigga upp meg lite) så kan det bli lite shopping!!!
Så som ni ser så lider jag inte speciellt mycket...längtar inte alls tillbaka till att jobba. Trivs bra här hemma med min lille son.

Viktor är nu 3 mån och han börjar att få personlighet. Skrattet är nära nu hela tiden och han ler åt oss så fort vi är där och mysser. Han har börjat bli intereserad i att puffa på mobiler i sitt gym oxå...blir helt till seg och ska slå på alla på en gång...men oftast missar han och slår anntigen i luften eller i sitt eget huvud och då kommer tårarna.
Likadant har han börjat att greppa nappen och drar ut den ur munnen när han ska sova. Då är det samma visa ...tårarna kommer!!!   Så det är ett väldans spring på kvällen när han ligger i sängen.

Nu ska jag gå och umgås med familjen.

ha en trevlig helg!!

kram!!!

hej allesammen!!!



Nu har jag fått en sån här lite rolig ide ...från början kommer då inte iden från meg utan från Amanda. Men jag tyckte att det var så bra så jag härmar henne lite. Jag ska börja blogga!!!  Måste ju hänga med i utväcklingen. hi hi..
Jag tänkte att det kunde vara kul för er alla att hänga med lite vad som händer med meg och min lilla familj här nere på gran canaria.
Jag ska försöka skriva några inlägg i veckan om ni är intreserade.

Kram

min plutt!!

min plutt!!
Det här är värdens
sötaste bäbis!!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0