72770-8

72770-8
viktor nattar pappa!!!!


Stora killen 4 mån!!!!!!!

72770-7

Hej allihoppa!!!!

Ja då har en ny vecka paserat och lill killen har blivit ännu större..fyllde 4 månader i går!!
Vi var på 4 mån kontroll i går ...7 kg och 64 cm lång!!! han växer så det knakar!! Fick vacsin oxå..tre sprutor till..stackarn men det gick bra.
Innan han fick sprutorna så kollade barnmorskan att allt var bra med andning och tittade i öronen och sånt ,så var det ett litet charm troll som bara skrattade så fort hon tog på han..var lite kul att se. Hon ville nästan inte ta sprutan då..hi hi han charmar alla.( lik sin mamma...;)
men allt vara bra och nu kan vi börja så smått med frukt  och välling,gröt och pure. Jag har provat lite men han bara skrattar och får ut det mesta..men det är väl bara att öva.

Sen så har jag varit en sån där amatör mamma ..igen..hmm
Jag har tyckt att han har ätit lite och sakta  på sissta tiden ,på dagen (ur flaska ,ammar inte så mycket på dagarna längre..bara natte tid..) och sen vaknat mycket på natten för att äta.. har funderat mycket på vad det kan vara..han har verkat lite hungrig men äter liksom inte.
 var sen och skulle köpa en ny flaska och då frågade expediten hur gammal han var och sa då att vi tar en med större hål i ,den från 3 mån!!
Ja ha ...kanske måste ha srörre hål. Provade med den när jag kom hem och vipps så var maten slut och han åt mycket oxå!! I natt har han inte vaknat så mycket..hmmm Sorry igen plutten!!! Så mycket saker man inte tänker på...

ja ha..då var det att ladda för slager igen då!! Kul!! Vi kan som vanligt hålla på tre lag här hemma..sverige,norge och spanien!! hi hi
vi får väl se!!
(Sen har ju barcelona vunnit champions !!! Jätte kul!!!!!!)

ha det så bra vänner !!!
kram från värmen!!!


här börjas det tidigt!!!!

72770-6

Hej på er alla!!!!

har hört att ni där hemma i sverige har fått lite sol till sisst!!! vad skönt för er!! alla behöver lite sol och värme.
här har vi sol som vanligt men det har varit väldigt blåsigt de sissta dagarna..lite trisst för om man går ut med vagnen känns det som om allt ska lyffta.
som ni ser så håller viktor koll på vår ekonomi..så han och pappa har bestämt att vi ska ta en minisemester . bara på 2 dagar och se hur det fungerar. blir nog nåt i maspalomas. vi tänkte förs dra till barcelona men vi har inte fått viktors pass än så det var tur att vi inte beställde någon tripp!!

Och i går så rullade Viktor från mage till rygg helt själv!!! Han tycker inte alls om att ligga på mage men vi har försökt att träna lit nacke och ryggmuskler och i går så fick han nog!!! hi hi
han är inte lika grinig heller..klart han tar i och skriker men inte lika mycket..känns ju skönt. Men han har hörjat vakna typ 4 ggr per natt nu i stället...grrrr och han ska ha mat alla gångerna..äter mycket dessutom. Ja ja han kanske ska växa ytterligare lite till.

ha det så bra...
kram!!!


Mina føreldrar är lite knäppa...jag föredrar att läsa!!!

Mina føreldrar är lite knäppa...jag föredrar att läsa!!!


Barcelona vannnnnnn!!!!

Barcelona vannnnnnn!!!!


RSS 2.0