DEN 29 JUNI

72770-11


hola hola!!!!

hoppas ni har haft en fin midsommar och att solen har vart framme och lyst lite pâ er. vad är en midsommar utan sol?? Här nere har vi sol men inte sâ mycket midsommar firing..jag dansa smâ grodorna med viktor i alla fall..;)

senaste nytt pâ viktor fronten är att han har upptäkt sinna târ  och  han rullar nu runt frân rygg till mage och mage till rygg.. man vet aldrig hur man hittar han i sängen när man kommer och ska ta han upp..pâ tvären eller under kudden eller upp och ner!!!
sen pratar han allt mer och hittar pâ nya Ljud var dag...lite roligt att hora pà!!

hàller annars pâ att forbereda for sverige resa och dop. Man fà ju tänka till en extra gâng när man är tre i stället for 2..vad ska man ha med och vad är inte sâ nodvändigt..som typ 20 par skor kanske??:)

ha det bra!!

kram


Heja Sverige!!!

72770-10


Endelig et norsk blogg inlegg!

Grattis alle svensker med seieren over Paraguay!!! Viktor heier på dere siden han bare er halvt norsk..;-)


NU HAR VÄRMEN KOMMIT!!!!

72770-9

Hej på er alla!!!

Nu var det ett tag sen jag skrev igen..
Men vi har det bara bra och varmt!! idag är det nog en 25-27 g..då är det skönt att vara lite halv naken tycker lilleman!!!
Frode har varit ledig endel och jag har sprungit runt på massa olika myndigheter och fixat papper igen..har inte helt funnits tid att skriva. Men nu ska jag ta meg i kragen..:) frode är på jobb och lille man sover så då har jag lite lugn och ro.

som ni ser så växer han inte bara på längden lille "Bubbe"( han har fått ett nytt namn..bubben..vi tycker att han ser så bubbig ut jämt..;hi hi ) utan lite på vissa andra delar oxå!! hi hi han är ju så söt ..
nu har han oxå börjat prata en hel del...mycket höga ljud och lite åt arabiska språket....hmm Sen är det oxå väldigt kul att dra mamma i håret och stoppa allt i munnen..allt ,allt och allt!!!
Pappa är oxå jätte kul att leka med..roligare än mamma för tillfället. Det blev en stor gråtattack i helgen när pappa skulle gå ut en sväng utan bubben..inte kul att bara vara med mamma igen.. Som tur är så glömmer han rätt så fort ocg då duger mamma igen.

Han har blivit mycket bättre på att sommna själv nu oxå. Inte lika mycket skrik. Sen har han fått börja sova i eget rum oxå och det har gått jätte bra. Han vaknar högst 2ggr per natt (innan3-4ggr) han störs inte av oss(eller pappa ..det är han som snarkar..) och vi störs inte av han. Bara jag som fortsatt vaknar 4 ggr per natt...det har liksom blivit en vana..

Nu är det snart dax att åka till sverige och norge oxå. Kul !! det ska bli jätte spännande!! Den 8 juli ska ju  viktor döpas och det blir mycket släkt som jag inte har träffat och frode har nog inte sett dem på 5 år heller tror jag så det är ju lite nervöst. Men kul!!

ja gott folk...nu skriker bubben efter mat ..

ha det bra...

kram




RSS 2.0