72770-16

72770-16


Hej och hå!!

Då har han blivit 10 mån den lille prinsen.  Tiden går så fort så att man hänger inte helt med.
Och det händer mycket på en gång.Det är full fart från det att han vaknar tills han sommnar.

Han har kommit på hur man reser sig i spjäl sängen nu ,så varför ska man sova!!..grrr
.. varje gång det är dax för en tupp lur så tar den mins 30 min innan han somnar. Mamma lägger ner klappar och ger napp, Viktor är uppe på 2 sek och står och ser så stolt ut!! ..Mamma är tillbaks och gör samma sak igen och vad gör Viktor,,,jo 2 sek uppe igen..men som sagt han tröttnar rätt så fort.

Sen har ordet äntligen kommit som vi har över i 9 mån ...MAMMA!!! Så fint att höra!! ..(sen att pappa kom lite tidigare behöver vi ju inte nämna så högt...;)

Jag och Viktor ska nu oxå ta och prova på att vara lite dagmamma. Har en vän till en vän här nere som måste börja jobba i gen efter 4 mån mamma ledighet. Hon hade tänkt lämna sin lilla tjej på dagis men det kändes inte alls så bra när hon kom dit. Det var en "fröken" på 8 barn och då var det i allafall 5 under 1 år..Helt sjukt.!! Tur att jag kan vara hemma med Viktor. Vi ska i då hjälpa till lite och ha denne lille tjej på 4-5 mån hemma här på dagarna mellan 9-14 och vissa dagar lite längre..Det ska bli en spännande lite utmaning.

Jaha..det var lite nytt här i från Gran Canaria..

Ni får ha det så gott!!

kram

9 månader och 2 tänder!!!

72770-15


Hej på er alla!!!

det var visst ett tag sen jag skrev något här...livet snurrar ju på med en väldans fart att man glömmer bort ett och annat.

Här har vi det i alla fall bra, men min lilla bäbis är borta. Nu har det blivit en liten person av  honom som har  en egen vilja ( en stark sån i bland!!;)  han har växt oxå ..nu 70 cm lång och 10kg tung...

Det bästa som finns nu ( utom att äta hi hi;)är att gå i gå stolen eller mad mamma och pappa.. jätte trisst att sitta still på lekmattan!!
det har pluppat upp två tänder oxå..så det har varit lite gnälligt här ett tag. sen har han oxå haft lite svårt att sova hela nätterna igenom de sisst månaderna men det verkar oxå ha blivit bättre de sissta dagarna. Så det känns ju skönt. Kan ju bero på vädret lite oxå har blivit svalare nu.

skriver snart igen

stor kram

RSS 2.0