Måndag den 24 April.

Hej alla glada!!
Ja ha..så var det måndag igen och vardag. Tänk att helgerna ska gå så fort..tiden går ju fort när man har kul. Vi har inte gjort så mycket den här helgen. Mest legat och softat på soffan och ätit god mat.
Sen har vi kicklat på våran sons mage och gjort fula grimarser för att få han att le och skratta..jätte roligt tycker vi!!! Han tycker nog inte det är så kul men ler nästan hele tiden nu och i lördags natt när han skulle sova så började han att skratta!! ÅÅÅÅ..vad lyckliga mamma och pappa var då!!! Våran son är normal!!!

Sen har vi beställt biljetter  till sverige i sommar. Vi kommer alla hem den 4 juli. Frode åker tillbaka den 10 för att jobba..Stackars liten...men som han själv säger är man mannen i huset och far så måste han ju ta sitt ansvar!!..han kanske är på väg att bli vuxen?...hmm I alla fall så stannar jag och Viktor till sen 7 augusti och njuter av den häliga svenska sommaren.

Nej..dax att göra lite nytta!!!
Ha det bra alla så skriver jag mer en annan dag!!!
kram!!!

Kommentarer
Postat av: Bibbi

Dette var genialt, Annika! Som du sikkert forstår så satte jeg ekstra pris på bildet av den vakre prinsen. Klem fra farmor

2006-04-24 @ 18:25:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0