Vaknade kl 4.30!!

Idag har det hunnit bli Fredag, eller snart i alla fall, kl är bara 4.30 och jag är klar vaken..!! Hmmm... Så just nu sitter jag vid vårat fina nya köks bord och dricker en kopp kaffe och ser ut i mörkret..Ser kallt ut;)
Ja ja..;)
I dag kommer barna hem efter några dagar hos Mormor och Morfar..det ska bli jätte kul att få se dem igen, saknar småtrollen!!. Vi jobbade hårt i går för att hinna få till deras rum men har inte hunnit med allt. Så efter detta inlägg så ska jag börja fixa lite till. Vi vill ju att det ska se fint ut när de kommer.

I onsdags var vi på Ikea hela dagen..nästan 4 timmar. Vi började i och för sig på El giganten med lite inköp av Tv, Sterio, Tel och dammsugare. Gick utam problem, förutom att det var en bra säljare så vi köpte en dyrare TV än vi skulle..hi hi

Som sagt så var vi på Ikea i ca 4 timmar och vi klarde nästan hela inköpet utan att bli osamms, det vara bara en röd matta som spelade oss ett litet spratt men det gick bra till sisst. Och nej, det blev ingen röd matta;)
Så slut resultatdet från Ikea blev:
Isabels rum vit och rosa.
Viktors rum grönt och svart. 
Jag och Frode fick en fin Hopen säng!
Det som var en lite utstickare var att vi köpte svarta tallrikar!! Vi var/är lite osäkra på just den färgen men vi måste prova. Verkar ju rätt så coolt,..Vi har ju vitt köksbord så vita tallrikar går ju liksom inte...Så vad tycks?
 
Som sagt så har vi jobbat hårt för att få ihop alla möblerna men har inte helt hinnit med allt, och det är fortfarande mycket att packa upp ur väskorna. Men så här långt känns det som om vi har allt under kontroll. Det ända som strular just nu är TV. Verkar som om det fattas ett kort som ska vara i boxen...
 
Nej då var det dax att skrva lite,) Ha det så bra vänner!!

Kommentarer
Postat av: Mandi

Ser la bra ut! Men känner jag dig rätt kommer snart en duk/löpare/underlägg fram under tallrikarna. Kanske nágon rolig glad färg som piggar upp?! Limegrönt, tex :)

Svar: Ha ha..du har nästan rätt kära du;) En löpare har åkt fram men den är grå/svart..;) Kram
sydensol

2013-04-05 @ 11:30:10
URL: http://www.mandisign.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0