Första veckan i Sverige!

Barna och mormor och morfar kom i Fredags och barnen blev så glada över de nya möblerna i sina rum! Så kul att se;) Jag tror de satt inne på sina rum både fredags eftermiddagen och på lördagen. Lyssnade på musik och ordnade runt lite. Kul att det bliv så lyckat!
                                            
                                                       Så här såg det ut i Torsdags;)

I Lördags satte vi ihop de sista möblerna ( men en aningens onda fingrar efter allt skruvande)
Så nu börjar allt komma på sin plats. Men det saknas mattor och gardiner...och lamporna ska upp...Där har vi ett litet problem, takhöjden är 3.5 m och den stegen vi har räcker inte till. Det ska visst finnas en stege här i huset men vi har inte hittat den än...;)  Sen saknar vi en del  andra små ting som vi hela tiden glömmer att köpa, som en visp! Igår gjorde jag sås utan visp..lite klumpigt blev det;( Så det blir nog en till lite shopping vända till IKea;).
 
I går var det Viktors första dag i förskolan och på fotbollsträningen. Jag skulle vara med hela dagen i skolan men efter 1 1/2 timme när jag bara kände mig i vägen så frågade jag Viktor om jag kanske skulle gå hem och komma tillbaka när han slutar? Så det var ok...bara gå du mamma sa han fullt upptagen av att spela ett spel med sin nya vän. När jag gick hem var jag så lättad i mitt mamma hjärta! Så många nätter Viktor har varit ledsen för att vi ska flytta från hans vänner och att det inte kommer bli bra här i Sverige. Det kändes så skönt!
Och på kvällen var det fotbolls träning och han fullkommligt lyste av lycka när han kom hem!!

       
 
Isabel har det bara fint här;) Hon är inte lika nöjd över förskolan eftersom hon inte får börja förens den 22 april, så till dess får hon vara hemma hos oss;) Men hon leker och dansar och sjunger och trivs bra här. Sen blir det lite mys i den STORA soffan med den lilla Isa..;) Hi hi..
 
Ha det bra så länge!
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mandi

Va härligt att barnen är nöjda och glada :) hoppas att jag kan komma och hälsa pá snart. Till sommarn! Kram pá er!!

Svar: Jaaaa du är så välkommen!! Denna soffa är också jätte skön;);) Kram
sydensol

2013-04-09 @ 12:32:58
URL: http://www.mandisign.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0