Första dagen i Sverige!

Första dagen i Sverige gick exakt som vi hadde planerat;) Så härligt när saker och ting gå som man vill.
 
För det första gick flygresan kanon bra och vi kom i väg med alla vår 8 resväskor;) Planet gick som det skulle och vi fick massa vatten och kaffe gratis tack vare vår vän Sandra, !!  Vi landade dessutom lite före tiden..;)
 
Morfar kom och hämtade oss på flygplatsen och vi åkte hem till Mormor som hadde gräddat goda våfflor. När det var dags att sova så tror jag alla hadde lite svårt att komma till ro, både barn och föräldrar.;)
 
Tisdagen den 2 April var alla uppe kl 8.00, vi hadde en plan att komma i väg kl 9.45. Så kl 8.00 var det bara att slänga i sig lite frukost och sen börja packa in våran lilla pckning i släpvagnen. Våren har ju inte helt blommat ut i Sverige så det ligger kvar lite snö och is men en härlig sol lyste på oss hela dagen;) Som sagt så kom vi i väg som vi tänkt 9.45;) I 2 bilar styrde vi då riktningen mot Kristinehamn.
 
Vi gjorde ett litet stopp i Arvika för att se på en bil, en Audi A6 kombi...Vi köpte den! ;);) Lite provkörning och prutning så var det klart;)
Sen blev det ett stopp i Karlstad för att fylla på med lite energi på Max.
Kl 13.00 var vi i Kristinehamn för att skriva in oss hos Skatteverket. Det var inga problem och det kommer ta 1-2 veckor innan vi är innskrivna. Efter det gick vi för att hämta nyckeln till lägenheten. Gick utan problem;)
 
Så när vi väl kom till lägenheten blev vi härligt överaskade! Vilken lägenhet!! Så fin;) Viktors första komentar var att " det är ju jätte stort, här kan vi ju spela fotboll inne!!" 
Så efter att vi hadde packat in allt så åkte barna med mormor och morfar hem till dem. Så nu är det bara för mig och Frode att fylla lägenheten!!!
 
 
Innan kvällen var slut så fick vi ett litet bakslag, matbordet och stolarna vi köpt på blocket var inte kvar, han som vi skulle köpa dem av hadde sålt dem..;( Men inga sura miner..Vi drog till Mio och köpte helt nya ;);)
Nu ska de bara monteras..;);) Hi hi.
Som sagt så gick första dagen i Sverige helt som den skulle!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Veronica

Wow vilken lägenhet Ni verkar ha fått tag på! Hoppas Ni kommer trivas och välkomna till Sverige! :)

Svar: Hej Veronica! Tack!! Jag tror vi kommer trivas bara vi kommer i ordning snart;)Ja lägenheten är kanon fin! Den ligger bara 200 meter från vänern och den är på 129 m2..;) 3.5 m i takhöjd.. Det är faktiskt svårt att flylla den..hi hi.
Hur har du det? Kram
sydensol

2013-04-03 @ 17:50:35
URL: http://www.renaramavera.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0